Лого дизайн и брандиране

Лого дизайн

Добър дизайн на лого е един от основните начини за да се утвърдите на пазара. Лого дизайна трябва да бъде стилен, но не прекалено сложен, за да направи почти мигновено и запомнящо се въздействие.

Логото обобщава желания корпоративен имидж на Вашата фирма. Преди да започнем да изготвяме дизайна на Вашето лого, ние се стремим да получим максимална информация за Вас и за Вашия бизнес. Логото се поставя върху всички видове рекламни материали: визитки, бланки, папки, химикалки, плакати, календари, билбордове и т.н.; то говори за уникалността на компанията. За дизайн на лого ние използваме векторни програми, които позволяват експортирането на графиките в различни размери, без загуба на качество и форма. Ще разполагате с различни формати на фирмения си знак, в размер за визитна картичка или билборд.

Лого дизайна е изключително важен елемент от фирмената идентичност на всяка компания. Оставете ни да го създадем, а след това да се погрижи и за вашите: Визитка картичка, Фирмена бланка, Пощенски плик, Фирмена папка, Фирмена презентация.

WebArtGraphic ви предлага ново предизвикателство - ре-дизайн и освежаване на вашето лого или на цялостната визуална фирмена идентичност.

социални връзки

Портфолио лого дизайн

Добави в Svejo